Nick Nuyens reageert op relatie met Wout Van Aert: "Hij is eigenzinnig, maar bedoelingen zijn goed"

Redactie
| 8 reacties
Nick Nuyens reageert op relatie met Wout Van Aert: "Hij is eigenzinnig, maar bedoelingen zijn goed"
Foto: © photonews

Nick Nuyens begint aan zijn tweede seizoen als ploegmanager van Veranda's Willems-Crelan. Na een moeilijk eerste jaar - door mindere prestaties van zijn renners en het fietsenprobleem - blikt Nuyens vol vertrouwen vooruit op 2018.

"Ik kijk alleen vooruit, niet achteruit", zegt Nuyens in Het Nieuwsblad. "Gelukkig was het tweede deel van het seizoen goed, met dank ook aan Wout van Aert. Nu starten we - op nieuwe fietsen - met een betere basis. We hebben ook sterkere renners. Sean de Bie, Zico Waeytens, en Stijn Steels zijn fameuze versterkingen."

De laatste maanden werd het duidelijk dat de relatie met Wout Van Aert een beetje bekoeld was. "Ach, hij is eigenzinnig, maar hij weet dat we goede bedoelingen met hem hebben. Ik ga ervan uit dat we zullen starten in Parijs-Roubaix."

Geen druk

Nuyens houdt de druk ook af. "Hij zal het dit voorjaar ook niet alleen moeten doen en ik eis ook niet dat hij meteen alles kapot moet rijden. Hij krijgt tijd om van het voorjaar te proeven. Ik duw hem ook niet naar de weg. We willen met Wout op lange termijn werken. Ook als zijn contract afloopt in 2020 willen we met hem door", zegt Nuyens nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties