Wout Van Aert: "Vertroebelde relatie is een beetje uit de context gehaald"

Redactie
| 2 reacties
Wout Van Aert: "Vertroebelde relatie is een beetje uit de context gehaald"
Foto: © photonews

Wout Van Aert en ploegmanager Nick Nuyens leefden een tijdje in spanning na de perikelen over de fiets van Felt waarmee de renners van Veranda's Willems-Crelan reden. Die nieuwe fiets (van Stevens) is dan toch een feit.

Is die verzuurde relatie ondertussen hersteld? "Je zal me niet luidkeels 'joepie joepie' horen roepen", vertelt Van Aert in HLN. "Ideaal was het ook nog niet. Pas op 20 december wisten we definitief met welke fiets we zouden rijden. Maar ik ben wel blij dat we een nieuwe start kunnen maken, met materiaal waarin de renners vertrouwen hebben. Dat is voor iedereen een extra motivatie om er vol tegenaan te gaan."

"Nick is iemand met een eigen visie en hij zal daar niet gemakkelijk van afwijken"

Van Aert is gewoon blij dat die nieuwe fiets er dus kwam. "Wat die vertroebelde relatie betreft, dat is een beetje uit de context gehaald en uit de hand gelopen. Anderzijds stel ik vast dat het iets heeft teweeggebracht. Kijk, Nick is iemand met een eigen visie en hij zal daar niet gemakkelijk van afwijken. Maar in deze heeft hij toch beseft dat dit belangrijk was."

"Veranda's Willems-Crelan is een jong team dat moet groeien. Nee, het is geen WorldTour-ploeg, maar er zijn ook ProContinentale teams die zeer goed werken. Daar moet Nuyens ook naar streven", besluit Van Aert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties