Renner van Deceuninck-Quick.Step dreigt stage te missen door reisproblemen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Ian Garrison tegengehouden op luchthaven en ziet reis naar Europa geannuleerd

Renner van Deceuninck-Quick.Step dreigt stage te missen door reisproblemen
Foto: © photonews

Deceuninck-Quick.Step zou op hoogtestage in San Pellegrino graag over alle renners beschikken, maar dat lijkt niet te lukken. Ian Garrison hoopte de oversteek naar Europa te maken. De Amerikaan zit echter vast in zijn thuisland.

Amerika heeft al een tijd zijn grenzen gesloten voor mensen uit andere continenten, maar maakte bijvoorbeeld wel een uitzondering voor topsporters uit Europa. Dan zou het ook moeten kunnen om in de omgekeerde richting te reizen. Dat lijkt echter niet het geval te zijn.

Deze week is er een reisverbod ingesteld voor Amerikanen die naar Europa willen reizen. In de VS zorgt het coronavirus nog altijd voor een recordaantal besmettingen. Deceuninck-Quick.Step heeft aan VeloNews bevestigd dat Ian Garrison woensdag een vlucht van Atlanta naar Amsterdam wilde nemen, maar tegengehouden werd op de luchthaven.

Garrison was van plan om een brief van de ploeg voor te leggen aan de officials. Omdat hij geen visum voor of een verblijfplaats in Europa heeft, werd hem de toegang tot het vliegtuig ontzegd. Het is nu zoeken naar een plan B. Blijft een oplossing uit, dan dreigt de vicewereldkampioen bij de beloften de hoogtestage van Deceuninck-Quick.Step te missen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

07/03/2021 Paris-Nice
10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse
19/03/2021 Bredene Koksijde Classic
20/03/2021 Milaan - San Remo

Nieuwste reacties