Israel Start-Up Nation heeft grote plannen met Froome: "Als dat lukt, kan Chris zomaar beschouwd worden als de beste renner aller tijden"
Clint Vens
| 0 reacties

Israel Start-Up Nation heeft grote plannen met Froome

Israel Start-Up Nation heeft grote plannen met Froome: "Als dat lukt, kan Chris zomaar beschouwd worden als de beste renner aller tijden"
Foto: © photonews

Israel Start-Up Nation heeft zijn eerste grote vis binnengehaald. Met Chris Froome hoopt het mee te kunnen strijden voor de eindzeges in alle grote rondes.

Mede-eigenaar Sylvan Adams was dan ook bijzonder opgetogen met de komst van de viervoudige Tourwinnaar: "Chris is de beste renner van zijn generatie. We willen samen grote rondes winnen en als dat lukt, kan Chris zomaar beschouwd worden als de beste renner aller tijden."

"Chris is de perfecte leider om onze ambities in de grote rondes waar te maken. Zijn mindset en fysieke talenten zijn buitengewoon en ik denk dat hem dat gaat helpen om ook met ons grote successen te boeken."

Steile ambities

Froome zal goed ondersteund worden bij Israel Start-Up Nation, er wordt nog heel wat versterking verwacht: "We willen een mooi team om Chris heen bouwen, zodat we ons met de beste teams kunnen meten en we ons belangrijkste doel kunnen verwezenlijken: het winnen van de Tour de France", zegt teammanger Kjell Carlström.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties