Quick-Step met meerdere debutanten naar Amstel Gold Race: Asgreen en Bagioli zijn de kopmannen

Quick-Step met meerdere debutanten naar Amstel Gold Race: Asgreen en Bagioli zijn de kopmannen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Ronde werd geen succes voor Quick-Step, op naar de Amstel Gold Race dan maar. Asgreen zal ook daar één van de kopmannen zijn.

Quick-Step Alpha Vinyl gaat komende zondag meerdere debutanten aan de start van de Nederlandse klassieker brengen. Kasper Asgreen, Andrea Bagioli, Davide Ballerini, Jannik Steimle en Stan Van Tricht zullen voor de eerste keer in hun carrière deelnemen aan de Amstel. Florian Sénéchal en  Zdeněk Štybarvervolledigen de selectie.

Asgreen en Bagioli zijn in principe de kopmannen. Asgreen werd in de Ronde van Vlaanderen te licht bevonden, maar was nog altijd de beste renner van de ploeg en werd eerder dit seizoen wel knap derde in Strade Bianche. Bagioli won onlangs een rit in de Ronde van Catalonië.

Na zijn ritzege werd de Italiaan wel ziek, maar nu zou hij weer fit moeten zijn. Bij Quick-Step zullen ze duimen dat de ziekte helemaal uit zijn lijf is. Met het einde van een tegenvallende klassieke campagne stilaan in het vooruitzicht dit voorjaar, mag de Wolfpack komende zondag proberen te verrassen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties