Patrick Lefevere komt met felicitaties, ander lid Soudal Quick-Step met verdediging op kritiek: "Dan ben je een idioot!"

Patrick Lefevere komt met felicitaties, ander lid Soudal Quick-Step met verdediging op kritiek: "Dan ben je een idioot!"
Foto: © photonews

Soudal Quick-Step heeft wat losgemaakt, zoals de ploeg ook zelf voorspelde op social media. Lefevere is alvast in de wolken met de voorstelling van de nieuwe truitjes.

Met een overtuigende playbackprestatie van Julian Alaphilippe lanceerde Soudal Quick-Step zijn wieleroutfit voor 2024, met dank ook aan kledijleverancier Castelli. Al valt het op dat die tenue eigenlijk nauwelijks verschilt van die van dit jaar.

Die mening is Phil Lowe, de perschef van de ploeg, ter ore gekomen. "Als je klaagt dat er aan de uitrusting niet veel veranderd is, dan ben je een idioot! Kleine veranderingen betekent dat de hoofdsponsors, partners en zakelijke leiding op één lijn zitten en zorgen voor de stabiliteit die de wielersport nodig heeft", schrijft de Brit op X.

Dat is alvast een boodschap die Patrick Lefevere een repost waard vindt. De CEO van de Wolfpack is zelf verheugd met de manier waarop de aankondiging van de nieuwe truitjes er is gekomen. "Gefeliciteerd jongens", schrijft Lefevere wanneer hij het filmpje deelt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties