Lotto - Dstny komt met bocht van 180 graden en neemt drastisch besluit over Arnaud De Lie

Lotto - Dstny komt met bocht van 180 graden en neemt drastisch besluit over Arnaud De Lie
Foto: © photonews

Er waren twijfels over Arnaud De Lie na zijn mindere prestaties begin dit jaar in Spanje, maar in de Omloop Het Nieuwsblad zette hij met een knappe prestatie de puntjes op de i. En toen liep het in Le Samyn opnieuw grondig mis.

Na zijn valpartij in Le Samyn voelde Arnaud De Lie zich duidelijk nog niet kiplekker de voorbije dagen. Daardoor sprintte hij ook niet mee in de eerste etappes in de koers naar de zon, Parijs-Nice. En de komende dagen zal dat ook niet meer gebeuren.

Zijn team Lotto - Dstny heeft namelijk beslist om De Lie uit koers te halen. "Met de zwaardere etappes die er zitten aan te komen en met oog op het klassieke voorjaar is deze beslissing genomen", laten ze bij zijn ploeg weten op X.

Arnaud De Lie zal dus niet in actie komen tijdens rit vier in Parijs-Nice. "Hij gaat terug naar huis en zal nieuwe doelen uitkiezen op korte termijn", aldus nog Lotto - Dstny. Het team had de voorbije dagen nog geen zorgen geuit.

Meer zelfs: Nice halen leek belangrijk, met oog op de klassiekers als Milaan-Sanremo, de E3 Saxo Classic, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen, Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Nu lijkt het geweer toch een beetje van schouder veranderd zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties