Lotto Dstny gooit het programma van Arnaud De Lie helemaal om

Lotto Dstny gooit het programma van Arnaud De Lie helemaal om
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Arnaud De Lie komt zaterdag niet aan de start van Milaan-Sanremo. Lotto Dstny heeft een alternatief programma uitgewerkt.

Na een mindere start van het seizoen in Spanje stond Arnaud De Lie er in de Omloop Het Nieuwsblad, maar werd wel maar tiende. Twee dagen later kwam hij stevig ten val in Le Samyn, waar hij nog altijd last van heeft. 

De Lie kwam er niet aan te pas in Parijs-Nice en kwam dan niet meer aan de start in de vierde rit. Lotto Dstny wilde De Lie zich zo optimaal laten voorbereiden op Milaan-Sanremo, die komende zaterdag op het programma staat. 

Geen De Lie in Milaan-Sanremo

Zonder topvorm beseft Lotto Dstny dat het moeilijk zal zijn voor De Lie om weerwerk te bieden tegen Van der Poel en Pogacar. Hij zakt dus niet af naar Italië en krijgt een alternatief programma. 

Donderdag komt De Lie aan de start in de GP de Denain, een mini-Parijs-Roubaix. In iets meer dan 200 kilometer moeten de renners over twaalf kasseistroken, goed voor zo'n 200 kilometer. 

Daags nadien komt De Lie ook aan de start van de Bredene Koksijde Classic, een koers die na 200 kilometer meestal op een sprint eindigt. In die twee koersen wil De Lie ook voor winst gaan en wil hij zich klaarstomen voor de E3 Saxo Classic op 22 maart. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties