Wout van Aert klinkt strijdvaardig: "Niet opnieuw achter Mathieu van der Poel aan fietsen"

Wout van Aert klinkt strijdvaardig: "Niet opnieuw achter Mathieu van der Poel aan fietsen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ondanks zijn uitstekende prestaties op de weg is Wout van Aert geenszins van plan om het veldrijden op te geven. Sterker nog: onze landgenoot is vastberaden om Mathieu van der Poel opnieuw het vuur aan de schenen te leggen.

Wout van Aert is absoluut van plan om zowel in het veld als op de weg te blijven rijden. "Ik wil die combinatie blijven maken, want die is me dit jaar goed bevallen. Daarom bereid ik me nu ook zo goed voor op de veldritwinter. Ik wil niet opnieuw achter Mathieu Van der Poel moeten aan fietsen in mijn regenboogtrui. Ik wil het duel met hem aangaan", zegt van Aert aan VTM.

Voorts is er ook veel gespeculeer over bij welk team van Aert volgend jaar zal rijden. Dat zal wellicht bij zijn huidige ploeg of bij Bahrein-Merida zijn. "Mijn volgende contract is er eentje voor twee of drie seizoenen. Daarna ben ik op een punt in mijn loopbaan gekomen waarbij ik stappen moet maken. Voor mij is het een vereiste dat mijn huidige ploeg zich versterkt voor het voorjaar. Anders moet ik andere oorden opzoeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties