Tweede zege op rij in Hasselt? "Prestatie in Koksijde is een stevige opsteker"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Tweede zege op rij in Hasselt? "Prestatie in Koksijde is een stevige opsteker"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Door het ontbreken van enkele toppers is Corné van Kessel kandidaat om een tweede seizoen op rij te winnen in Hasselt. "Er wordt verwacht ik dat mee voor de overwinning zal strijden", zegt de Nederlander.

"Ik voel me altijd goed in Hasselt, maar de verwachtingen zullen dit jaar hoog liggen", vertelt van Kessel bij de organisatie. "Er wordt sowieso verwacht dat ik mee de koers zal maken en dat ik mee voor de overwinning zal strijden. Lukt dat niet, dan is het niet goed genoeg. Dat brengt toch wat extra druk met zich mee." 

Afgelopen zondag werd de Nederlander nog knap 5e in Koksijde. "Die prestatie in Koksijde is een stevige opsteker. Niet alleen met het oog op dit weekend, maar ook op de rest van het seizoen. De eerste maanden van het seizoen voelde ik me goed, maar door pech en valpartijen zie je dat nog niet terug in de resultaten. Daar wil ik nu verandering in brengen." 

Mallorca

Heel wat renners zoeken in deze periode de Spaanse zon op, maar van Kessel doet dat bewust (nog) niet. "De wedstrijden van dit weekend zijn een uitgelezen kans op de overwinning, die wil je niet laten passeren. Bovendien heb ik deze week al mijn trainingen thuis gewoon kunnen afwerken. Door de voorspelde regen las ik vanaf maandag wel nog een vierdaagse mini-stage in Mallorca in", besluit van Kessel. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties