🎥 Vrouwen en kinderen troosten: high five van Georges voor Wout van Aert en nog andere gelijkaardige taferelen

🎥 Vrouwen en kinderen troosten: high five van Georges voor Wout van Aert en nog andere gelijkaardige taferelen
Foto: © photonews

Vrouwen en kinderen hadden zondag een troostende rol. Zeker bij Wout van Aert was dat het geval, maar ook voor andere renners was dit zo.

De naasten van verschillende renners stonden op het gazon van de Vélodrome André Pétrieux de wielerhelden op te wachten. Uiteraard was bij Wout van Aert de ontgoocheling enorm groot, nadat een lekke band hem de mogelijkheid ontnam om te sprinten voor de overwinning.

Zijn gelaatsuitdrukking sprak dan ook boekdelen, maar zoontje Georges kon toch even een glimlach op het gezicht van zijn vader toveren. 'De grootste prijs die je kan winnen", noemt Jumbo-Visma de familiemomenten na de koers op zijn sociale media. Er kwam zelfs even een high five tussen Wout en Georges Van Aert.

Er waren nog zulke gelijkaardige taferelen op het gras in Roubaix. Van Avermaet zat nog de vermoeidheid en het stof van zijn gezicht te vegen. Wanneer zijn dochtertje dan bij papa kwam, was daar plots een brede smile. Lampaert werd ook getroost door zijn naasten. Philipsen deelde dan weer een innig moment van vreugde met zijn vriendin. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties