🎥 📷 Niet zoals bij Jumbo-Visma: de instructies van Remco Evenepoel zijn helemaal klaar en helder

🎥 📷 Niet zoals bij Jumbo-Visma: de instructies van Remco Evenepoel zijn helemaal klaar en helder
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel is zowat een patron op een fiets. De instructies van de bollenman in de Vuelta voor een verzorger van Soudal Quick-Step konden niet duidelijker zijn.

Zowel op de bovenstaande foto als in het filmpje hieronder is het glashelder: Remco Evenepoel doet een gebaar richting een verzorger van Soudal Quick-Step om een drinkbus te geven aan Santiago Buitrago. De Colombiaan van Bahrein Victorious was één van de medevluchters in de kopgroep.

De Zuid-Amerikaan werd op dit moment, op 38 kilometer van de aankomst, dus door een ander team van drank voorzien. Het was het omgekeerde tafereel dan we een dag eerder gezien hadden. Verzorgers van Jumbo-Visma weigerden toen een bidon te geven aan Romain Bardet van dsm-firmenich.

Het moet ook wel gezegd: de verzorgers in de bevoorradingszone weten ook niet altijd of ze zo'n drinkbus wel aan een renner van een andere ploeg mogen geven, zeker als de eerste eigen renners nog op komst zijn. Goed daarom van Remco Evenepoel dat hij duidelijk teken deed. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties