🎥 Mathieu van der Poel wijst wielerfans terecht na akelig moment in E3 Saxo Classic

🎥 Mathieu van der Poel wijst wielerfans terecht na akelig moment in E3 Saxo Classic
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Mathieu van der Poel maakte zich tijdens de E3 Saxo Classic plots bijzonder boos. Wielerfans stonden op een plaats waar dat eigenlijk niet mocht.

Zelfs op een regenachtige vrijdag stond er op sommige plaatsen bijzonder veel publiek langs de kant tijdens de E3. Op zo'n 30 kilometer van de streep, net na de Oude Kwaremont, liep het echter de spuigaten uit. 

Op de brede weg stonden er plots mensen op de middenberm, waardoor het voor Van der Poel moeilijk was om te weten waar hij moest rijden. José De Cauwer wist niet wat hij zag en uitte dan ook zijn kritiek.

Boze Mathieu van der Poel

Van der Poel maakte nadien enkele gebaren met zijn arm om zijn ongenoegen over de situatie te laten blijken. De wereldkampioen kwam er nadien ook nog eens op terug en wijst de fans dan ook terecht.

"Er was nog veel ruimte, maar de fans waren daar nog aan het oversteken links en rechts. Voor hetzelfde geld gaat het daar fout. Op de beelden nu zie ik dat ook Wout twijfelde."

Gelukkig liep het allemaal goed af voor iedereen, maar dit zal toch een aandachtspuntje zijn voor volgende week in de Ronde van Vlaanderen, wanneer er nog veel meer publiek langs de kant zal staan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties