Visma-Lease a Bike moet stevig puzzelen voor Gent-Wevelgem en heeft nieuws over Tiesj Benoot

Visma-Lease a Bike moet stevig puzzelen voor Gent-Wevelgem en heeft nieuws over Tiesj Benoot
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Visma-Lease a Bike moet zijn ploeg voor Gent-Wevelgem stevig door elkaar schudden. De Nederlandse ploeg mist heel wat toppers.

In tegenstelling tot de E3 Saxo Classic wordt de ploeg van Visma-Lease a Bike stevig door elkaar geschud. Van Aert, Van Baarle en Jorgenson zouden sowieso niet aan de start staan, Laporte is nog altijd ziek. 

Daardoor wordt Olav Kooij het speerpunt. De Nederlander werd vorig jaar al achtste in Gent-Wevelgem en toonde dit jaar al zijn vorm met twee ritzeges in Parijs-Nice en een 14de plaats in Milaan-Sanremo. 

Benoot start in Gent-Wevelgem

Vrijdag in de E3 Saxo Classic vielen ook nog Tiesj Benoot en Per Strand Hagenes. Benoot moest opgeven, maar zonder breuken. Hij komt gewoon aan de start, Hagenes wordt met zijn dubbele neusbreuk aan de kant gehouden. 

Visma-Lease a Bike moest daardoor naast een vervanger voor Laporte ook nog een invaller voor Hagenes vinden. De ploeg is uitgekomen bij Omloop-winnaar Jan Tratnik en Edoardo Affini, zij reden ook de E3 Saxo Classic. 

Verder komen ook nog Tosh Van der Sande en de tweelingsbroers Tim en Mick Van Dijke aan de start van Gent-Wevelgem. Geen echt topteam dus van Visma-Lease a Bike. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties