🎥 #BACKTOGETHER: fans kunnen in Gentse Kuipke de ploegenpresentatie van de Omloop bijwonen

🎥 #BACKTOGETHER: fans kunnen in Gentse Kuipke de ploegenpresentatie van de Omloop bijwonen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Omloop zal het Vlaamse wielerseizoen echt op gang trappen en de fans kunnen de presentatie van de ploegen alvast van op de eerste rij volgen. Dat was vorig jaar wel wat anders, maar eind deze maand zijn supporters dus wel welkom in 't Kuipke.

De Omloop Het Nieuwsblad gaat door op 26 februari en de start ligt zoals de tradie het wil in Gent. De laatste jaren ging de ploegenpresentatie steevast in 't Kuipke door. Vanwege de coronacrisis werd het publiek vorig jaar echter ver weg gehouden van ploegenpresentaties bij de meeste wedstrijden.

Met #BACKTOGETHER kondigt de organisatie van de Omloop aan dat renners en publiek opnieuw herenigd worden. Tot op zekere hoogte tenminste. Het bijwonen van de ploegenpresentatie is mogelijk, maar er zijn wel maar een beperkt aantal plaatsen. Geïnteresseerden moeten zich vooraf online registreren.

Elke toeschouwer vanaf 12 jaar dient ook in het bezit te zijn van een geldig Covid Safe Ticket. U kan uw plek reserveren door een zo goed als gratis ticket te bestellen.De teamzone in de Floraliënhal en Hal 6 zal dan weer niet toegankelijk zijn voor publiek, aangezien de teambubbels gerespecteerd moeten worden. Voor de ploegenpresentaties is het publiek wel welkom in 't Kuipke van 8u tot 14u.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties