Van der Poel en Van Aert maken kans op nieuwe prijs in de Tour, Campenaerts en Van Aert nog op een andere

Van der Poel en Van Aert maken kans op nieuwe prijs in de Tour, Campenaerts en Van Aert nog op een andere
Foto: © photonews

De Tour is aan zijn eerste rustdag toe en dus is het tijd voor een eerste tussentijdse evaluatie. Onder meer Mathieu van der Poel en Wout van Aert maken kans op een prijs.

De Tourorganisatie pakt dit jaar uit met een nieuwe tussenprijs op de eerste rustdag. Er werden vier renners genomineerd voor de prijs van 'Helper van de Week'. Vier renners haalden de selectie. 

Wout van Aert, Mathieu van der Poel, Emmanuel Buchmann en Michael Morkov maken kans op die prijs en supporters kunnen stemmen op wie ze de beste helper vinden van de eerste negen dagen. 

Van Aert is ook genomineerd voor de prijs van 'meest strijdlustigste renner'. Naast Van Aert is ook Victor Campenaerts genomineerd als Belg. Stemmen kan via Twitter door de desbetreffende tweet te retweeten. De renner met de meeste stemmen is automatisch genomineerd voor de Superstrijdlust. 

De concurrenten van Campenaerts en Van Aert zijn Anthony Turgis, Laurent Pichon, Pierre Latour, Anthony Delaplace, Simon Guglielmi, Neilson Powless en Matteo Jorgenson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties