🎥 "Wat een hit": Italië wordt wild van de nieuwe oorwurm van Studio Brussel

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
🎥 "Wat een hit": Italië wordt wild van de nieuwe oorwurm van Studio Brussel
Foto: © photonews

Studio Brussel heeft een supporterslied over Remco Evenepoel in de Giro gemaakt. In Italië begint het nummer ook bekend te worden en het wordt er zeker gesmaakt.

'Remco perché ti amo' heet het nummer van Studio Brussel. Het is een supporterslied over Remco Evenepoel. Het is gebaseerd op het nummer 'Sarà perché ti amo’ van de groep Ricchi e Poveri. Fien Germijns, Eva De Roo en Thibault Christiaensen zetten zich achter het nummer om er een Vlaamse versie van te maken. 

Tijdens de 4e rit in de Giro zendde de RAI het nummer tijdens de liveverslaggeving uit. Ook La Gazzetta dello Sport deed dat. Er kwamen al heel wat reacties vanuit Italië en wat blijkt: de Italianen worden er wild van. Bij de roze krant vinden ze de videoclip "grappig". 

Ook op fanblogs en op sociale media reageerden de Italianen al. De meesten zijn zeer enthousiast. Op YouTube reageerden gebruikers onder de videoclip met onder meer "Wat een hit jongens" en "Fantastisch, een van de mooiste Italiaanse liedjes over een groot kampioen". 

De videoclip van Studio Brussel: 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties