Bijna iedereen zegt hetzelfde na demonstratie van Mathieu van der Poel

Bijna iedereen zegt hetzelfde na demonstratie van Mathieu van der Poel
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het was een echt kunststukje wat Mathieu van der Poel liet zien in de E3 Saxo Classic. En dus waren ook de reacties er niet om aan het liegen. Iedereen was onder de indruk van wat de Nederlander liet zien.

De analisten en commentatoren vielen haast in katzwijm toen ze Mathieu van der Poel de ene hamer na de andere zagen neerleggen. Al op de Taaienberg ging hij voor de eerste keer aan, toen op tachtig kilometer van het einde.

"Het is een beetje het nieuwe normaal geworden, als je ziet dat Pogacar in de Strade Bianche ook al op tachtig kilometer van het einde aanviel", liet Greg Van Avermaet zich bij Sporza ook uit over de erg vroege eerste cartouche.

Mathieu van der Poel heerst met aanval na aanval

"Misschien was dat op dat moment wat hij graag wou doen, de Taaienberg is altijd een plaats waar het kan openbreken." Uiteindelijk wachtte Mathieu van der Poel nog tot op de Paterberg op een dikke veertig kilometer van het einde om zijn definitieve aanval te plaatsen.

Op de sociale media regende het dan ook reacties. Iedereen was onder de indruk van het kunstukje van Mathieu van der Poel.

"Olieverf op doek", "Ongezien", "Weergaloos", "En dan zijn er nog die denken dat Wout van Aert hem kan kloppen", ... In alle talen werden er reacties geplaatst op X.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties